NATAŠA HOĆE DA PRIJAVI LUKU ZA KRAĐU? A evo šta joj je on poručio!

Autor:

Zabava

17.04.2018

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle fizičkog napada na Natašu Bekvalac, Luka Lazukić uzeo je njen automobil i odvezao se kod roditelja.

RepublikaFoto: www.instagram.com/bekvalceva
Neće da vrati auto tako lako... Nataša i Luka

A kako se kasnije situacija odvijala, dobio je zabranu prilaska i komunikcaije sa pevačicom, pa je po svoj motor i stvari poslao druga. Međutim, pevačica je tražila nazad svoj automobil, koji on nema nameru da joj da:

- Zvala je njihovog zajedničkog druga i zamolila ga da mu prenese da joj automobil treba i da mora da ga doveze na Dedinje. Pošto je njemu zabranjeno da prilazi Natašinoj zgradi, to bi morao neko drugi umesto njega da uradi. Međutim, Luka uopšte ne želi time da se bavi i poručio je da Nataša sama dođe po auto ako joj treba. Ona je baš besna, rekla je da će ga prijaviti za krađu ako joj za dva dana ne vrati kola - otkriva izvor blizak Nataši i Luki.

RepublikaFoto: Hello/print screen
Trenuci sreće... Nataša i Luka

Kako se spekuliše sporni automobil marke "Mini moris" vodi se na Lukino ime, ali je za učešće dat Natašin BMW zbog čega Bekvalčeva smatra da automobil pripada njoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading