OTVORENO PISMO ACE LUKASA: Zašto Luka Lazukić nije u pritvoru, a mene su hteli odmah da zatvore?

Autor: Republika

Zabava

17.04.2018

06:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon skandala sa Natašom Bekvalac i njenim suprugom Lukom Lazukićem koji ju je brutalno pretukao, oglasio se i pevač Aca Lukas kojem je brak takođe pukao zbog navodnog nasilja.

RepublikaFoto: instagram.com/aleksandar_vuksanovic_official
Aca Lukas

On se javnosti obratio otvorenim pismom u kojem se prisetio svog slučaja.

- Kada se desio slučaj sa mnom, za koji svi vrlo dobro znaju, i za koji ja i sada i uvek tvrdim pred Bogom da pipnuo nisam svoju suprugu, nego da mi je klasično namešteno, dakle - kada se to desilo i kada sam ja u policiji davao izjavu, rečeno mi je doslovce: "Iz Trećeg tužilaštva je dat nalog i insistira se da Aleksandar Vuksanović mora da dobije pritvor 30 dana i da ide u Centralni zatvor!" - podseća se pevač.

On se pita zašto Luka nije tretiran kao on.

- Pitam tužilaštvo i sve predsednike sudova i sve pravnike u ovoj zemlji: Koja je razlika između mene i Luke Lazukića, supruga Nataše Bekvalac, pa je on puštane da se brani sa slobode, a ja sam morao da priznam krivicu koju nemam, jer je to bila jedina mogućnost da ne idem direkno u pritvor u CZ - ogorčen je Lukas.

Pevač tvrdi da veruje da Lazukić jeste kriv za nasilje nad svojom suprugom i  tvrdi da je u tome razlika kod njih dvojice.

RepublikaFoto: instagram.com/bekvalceva
Luka Lazukić

Razlike doduše ima. Njegova supruga ima vidljive povrede, a moja nije imala ništa, čak je i različite iskaze davala i skoro pa evidentno je bilo da sam ja nevin, što bih tokom suđenja i dokazao! Ali krivicu sam bio prinuđen da priznam, jer mi je jedina alternativa bila Centralni zatvor. Zašto Lazukić nije u pritvoru, nego je pušten da se brani sa slobode? Da li sam ja drugačiji? Da li za mene važi drugi zakon? Da li iko misli da ću ja dozvoliti da me iko diskriminiše na ovaj način? Javno postavljam pitanje gospođi iz Trećeg tužilaštva i obećavam da se na ovome neću zaustaviti - naglasio je Aca.

On smatra da je u njegovom slučaju vršen pritisak na policiju i obećava da će isterati pravdu na čistac.

- Ko je izdao naređenje u tužilaštvu da ja moram po svaku cenu da idem u pritvor? Imam saznanja da su vršili pritisak i na policiju! Obećavam da ću ovo isterati na čistinu. Ovo je sramota! Budite sigurni da ću se boriti do kraja da saznam na kojoj osnovi sam ja ovako brutalno diskriminisan, gospodo iz Trećeg tužilaštva - zaključio je folk pevač.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading