SMRT OCA IH POTPUNO SLOMILA !

Autor:

Zabava

16.04.2018

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 27. epizodi TV serijala "Kuća od srca", u utorak od 21:45h, ekipa odlazi u Smederevo, kako bi izgradila novi dom porodici Vasić, koja broji sedmoro dece i kojoj je hitno potrebna pomoć.

RepublikaFoto: Promo foto
"Kuća od snova"!

Uslovi u kojima živi ova mnogočlana porodica su veoma teški - kuća u kojoj žive nema prozore, vrata, veoma je hladno, što život čini gotovo nemogućim.

Uslovi u kojima živi ova mnogočlana porodica su veoma teški - kuća u kojoj žive nema prozore, vrata, veoma je hladno, što život čini gotovo nemogućim.

RepublikaFoto: Promo foto
"Kuća od snova"

Veoma tešku finansijsku situaciju I životne uslove,  porodica Vasić uspevala je da prebrodi uz pomoć oca koji je vredno radio.  Nažalost,  njegova iznenadna smrt zadala je poslednji udarac u borbi porodice Vasić za normalnim životom. Gubitak tate najteže je pao deci koja su bila jako vezana za njega.

Ukoliko ekipa serijala "Kuća od srca" uspe da im pomogne, to će za porodicu Vasić značiti ne samo novi početak, već i ispunjenje želje i sna njihovog oca da svako dete ima svoju sobu i uslove za učenje i život.

Tužni i izmučeni, najmlađi Vasići su prepušteni sami sebi, a sigurnost koju su imali daleko je iza njih.

Da li će ekipa TV serijala "Kuća od srca" uspeti da vrati želju za životom napaćenoj porodici Vasić, saznaćete u utorak 17. aprila u 21:45h na TV Pink!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading