LUKA DUŽAN 50.000 EVRA: Opasni ljudi PRITISKALI NATAŠU ZA PARE?!

Autor: Alo.rs

Zabava

16.04.2018

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javna tajna proteklih meseci je bila da je Luka Lazukić, suprug Nataše Bekvalac koji ju je pretukao u subotu u ranim jutarnjim časovima, dužan mnogima. A kako se ispostavilo, Lazukić je pozajmio novac od nekih veoma opasnih ljudi, koji su sada naplatu tražili od Nataše.

RepublikaFoto: instagram.com/bekvalceva
Sreća je kratko trajala... Nataša i Luka na venčanju

Ovo je bio razlog zbog kog su Nataša i Luka imali svađu i pre nedelju dana, kada je Bekvalčeva dobila poziv u kom joj je rečeno da mora odmah da vrati novac koji je poznajmio njen muž:

- Uveliko se o tome pričalo i ranije, samo je sada eskaliralo. On duguje velike pare nekim ljudima, otprilike, kada se sve sabere, blizu 50.000 evra. Nataša je počela da dobija pozive sa raznih strana i tražili su od nje da vrati pare koje duguje njen suprug. Kada je to čula, bila je šokirana. Nije verovala šta ju je snašlo, jer se to njoj nikada ranije nije desilo - otkriva izvor blizak paru i dodaje da je pevačica bila van sebe zbog svega što ju je snašlo.

RepublikaFoto: Hello/print screen
Kraj ljubavi na brutalan način... Nataša i Luka

- Nataša je želela da razgovara sa Lukom o svemu, međutim, on je odbijao da priča o tome i tada je, malo pred Vaskrs, došlo do svađe. Luka je napustio stan i otišao kod roditelja na nekoliko dana, nakon čega su Nataša i on izgladili odnose - zaključuje izvor.

Podsećanja radi, u subotu ujutru Luka Lazukić nasrnuo je na Natašu Bekvalac i naneo joj povrede glave, nakon čega je ona sa sestrom otišla u Urgentni centar. Iako ga nije odmah prijavila, Bekvalčeva je kasnije sa advokatima ponovo otišla u Urgentni centar, uzela listu povreda i posle toga prijavila svog supruga za fizičko nasilje.

Lazukić je u subotu priveden na informativni razgovor, a potom i pušten da se brani sa slobode. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ljubica

17.04.2018 11:36

Lepa, zgodna, uspesna...svaki put nadje nekog kretena

Dule

19.04.2018 09:50

@Ljubica - Onda je i ona kreten.