Razvode se Tamara i Simon de Karić

Autor:

Zabava

11.04.2018

05:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naslednik najbogatije srpske porodice Simon de Karić razvodi se od supruge Tamare Nikolić, s kojom ima ćerkicu Simonu i s kojom je u braku sastavio jedva dve i po godine.

Navodno, manekenka već ima novu ljubav, a njen novi dečko, kako izvor Srpskog telegrafa tvrdi, živi u Londonu.

 

Slay your own dragons, Princess... @joliebeaute.rs

A post shared by TAMARA NIKOLIC (@tamaranikolicofficial) on Mar 14, 2018 at 2:24pm PDT

- Tamara važi za jednu od najlepših snajki porodice Karić, što joj je uvek imponovalo, kao i to da se sa čitavom porodicom supruga fantastično slaže. Ona je radila za mnoge poznate kreatore, a posebno se izdvajala ekscentričnom lepotom i harizmom koja joj je i te kako pomogla da izgradi uspešnu karijeru. Tamara se nedavno zaljubila, a novu ljubav našla je u prestonici Engleske. S obzirom na to da joj se muškarac sa kojim se viđa i te kako dopada, ne pada joj teško što je rešila da stavi tačku na brak sa Simonom. Međutim, ostatak porodice Karić o ovome još uvek nije obavešten - priča izvor blizak paru.

Foto: e-stock/KOBRA
Kraj braka... Tamara i Simon

Manekenka navodno ima novu ljubav u Londonu i ne pada joj teško što se razišla sa ocem njihovog deteta

Tamara se inače nikada nije žalila na brak, a u javnosti je uvek govorila da beskrajno voli supruga. Da podsetimo, Simon i Tamara su romansu započeli u Parizu, gde ju je Karić i zaprosio. Gala venčanje par je organizovao u Sabornoj crkvi u srpskoj prestonici, gde su se zakleli na večnu ljubav. Velika proslava je krunisana velikim vatrometom, a mladoženja je tom prilikom najavio još jednu svadbenu zabavu u Majamiju za sve svoje prijatelje sa druge strane okeana.

Zanimljivo je i to što je Tamara nakon rođenja ćerke bila presrećna što se ostvarila u ulozi majke, ali je odmah istakla da ne želi više da rađa jer hoće da se posveti karijeri.

Kontaktirali smo s porodicom Karić, ali nam Simon nije odgovarao na poruke i pozive, dok njegova sestra Danijela, koja se javno pohvalila da je postala tetka kada se pre dve godine rodila Simona, ovim povodom nije želela ništa da komentariše. S Tamarom do zaključenja broja nismo uspeli da stupimo u kontakt.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading