SEKIN DOM VELIČANSTVEN: Pevačica sve ukrasila u duhu VASKRSA!

Autor:

Zabava

07.04.2018

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U kući pevačice Seke Aleksić jaja su ofarbana, Vaskršnja dekoracija postavljena, te se na fotografijama mogu uočiti porcelanski zečevi i druge figurice koje simbolizuju najveći hrišćanski praznik.

 

? @essistem

A post shared by Seka Aleksić | Artist (@seka_aleksic) on Apr 7, 2018 at 7:37am PDT

Kako je sama izjavila Seka je za Vaskrs, koji će pravoslavni vernici proslaviti sutra, obojila 80 jaja kojima se, kako pevačica kaže, veoma raduje njen sin Jakov, a posebno deca iz komšiluka:

RepublikaFoto: instagram.com/seka_aleksic
Sposobna domaćica... Seka Aleksić

- Navikli smo da praktikujemo naše rituale i zaista uživamo u prazničnim danima. Na Veliki petak farbaju se jaja u kući, a ovog puta je kroz moje ruke prošlo 80 komada. Svaki put povećavam broj. Kao i prethodnih godina, i ove će mi doći dečaci i devojčice iz komšiluka. Pošto stalno zovu drugare iz drugih ulica, svake godine se povećava broj za deset jaja. Očekujem dosta dece, prošle godine ih je bilo mnogo na kapiji. Oni zvone i zvone, a ja im prethodno pripremim poklone i čokoladice, tako da znaju šta ih očekuje, pa uvek dođu sa kesama. Volim decu i uživam da im udovoljavam, a u našoj ulici ih baš ima dosta. Ma klinci mi svaki dan zvone na kapiju i stalno nešto zapitkuju. Neka ih - kaže pevačica i dodaje da njen sih polomi dosta jaja:

- Moj sin će da slomi jedno dvadesetak jaja - otkriva Seka kroz smeh.

Aleksićeva je dekorisala i trpezu, na kojoj dominira torta, kolači i dekoracija koji je u potpunosti u duhu Vaskrsa. A kako je do sada uglavnom ona pobeđivala u tucanju jajima, i sada se nada da će je poslužiti sreća, ali i domišljatost.

 

??❤️ #dekoracija @essistem ? @torteandjela

A post shared by Seka Aleksić | Artist (@seka_aleksic) on Apr 6, 2018 at 12:50pm PDT

-  Prošle god sam imala morkino jaje, koje sam držala u ruci samo da se vidi vrh, i slupala sam sve na kvarno. Veljko me je u jednom trenutku provalio i govorio: „Raširi više ruku, raširi više ruku“, a ja neću. Ponoviću prošlogodišnju foru i sada, samo ne znam koje jaje sad na nađem. Ako uzmem drveno, onda će provaliti - dodala je Aleksićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading