JA RASPUŠTENICA, A RAZVEDENI MUŠKARAC... Anđelka Prpić POBESNELA zbog osuda, pa razvezala JEZIK!

Autor:

Zabava

14.04.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica otkrila kako se nosi sa predrasudama ljudi koji je osuđuju!

JA RASPUŠTENICA, A RAZVEDENI MUŠKARAC... Anđelka Prpić POBESNELA zbog osuda, pa razvezala JEZIK!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Anđelka Prpić

Popularna glumica Anđelka Prpić bila je u žiži interesovanja domaće javnosti kad je stavila tačku na svoj brak, a nebrzo potom ušla u novi. Javnost je brujala o njenom odnosu sa bivšim mužem i glasinama da se udala za kuma, a ona je nedavno govorila o osudama na koje je naišla.

- Zato sam ja raspuštenica, a razvedeni muškarac nije raspuštenko nego zreo čovek sa dvoje dece? - pitala je voditeljka.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Anđelka Prpić

- I svi obožavaju da ih vide u parku kako se bave decom, jedna divna slika. Nije to samo ta tema, šta je "drugorotka"? Ima ćalaca koji su genijalni roditelji, evo mogu da kažem za mog muža. On je toliko posvećen tata, ne mogu da kažem da su svi dobri po dva sata, ali zašto nemaju oni taj gadan i ružan epitet. Kaži ti meni što sam drugorotka i šta to znači? I sa druge strane kada kažeš švaler to je kao simpatično, a švalerka nije - poručila je Anđelka za S1 radio.

- Mogu da kažem samo kako je bilo meni. Razvela sam se i ponovo udala iz sebi vrlo jasnih i najkonkretnijih emocija, osećanja i pobuda. Sve to što se dešavalo nije uspelo da mi uđe u kuću i da me poremeti. Ja sam se konkretno u tom periodu okružila jakim utvrđenjem svojih najbliskijih prijatelja i porodice i ništa okolo me nije zanimalo.

- Nije me zanimao ničiji stav i mišljenje. To je i poenta, ne možeš sa svima da deliš svoju intimu i problematiku stvari, nema potrebe - zaključila je glumica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
vesna

14.04.2024 21:04

Naravno da su prava pitanja, zato neka se i dalje sa istim bave a ti draga moja zivi svoj zivot bas onako kako zelis Sve najbolje