TONI I MARKO MEĐU PRVIMA U ARENI: Estrada se sjatila na koncert Dragane Mirković, sve vrvi od POZNATIH! (FOTO)

Autor: O. B. / A. N.

Zabava

16.02.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostalo je još malo do početka Dragninog koncerta u Areni!

TONI I MARKO MEĐU PRVIMA U ARENI: Estrada se sjatila na koncert Dragane Mirković, sve vrvi od POZNATIH! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Pevačica Dragana Mirković večeras pravi prvi koncert u Areni u Beogradu, od zakazana dva, povodom obeležavanja 40 godina karijere. Posebno raduje vest da je ovaj koncert humanitarnog karaktera, te će sreću doneti ne samo publici u Areni već i onima kojima je pomoć najpotrebnija. Dragana je nedavno objavila da će se odreći prihoda sa cele svoje turneje "Do poslednjeg daha" u korist onih kojima je to najpotrebnije.

Među prvima večeras pojavila se pevačica Branka Sovrlić, koja je bila u jako atraktivnom izdanju, koje je svima zapalo za oko. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Branka Sovrlić

Nakon nje došle su Draganije kolege Zorica Brunclik i njen suprug Miroljub Aranđelović Kemiš

Pored kolega na koncert je naravno došao i njen suprug Toni njihovim sinom Markom. Oni su pozirali ispred naših kamera, ali su odlučili da medijima ne daju izjave. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Toni i Marko Bijelić

Nakon Marka i Tonija došao je  Husein Alijević Husa, u pratnji svoje lepše polovine, Goga Sekulić, Željko Šašić i još mnogi drugi, kako bi podržali Draganu na velikom koncertu u Areni koji uskoro počinje. 

Inače, Draganaje pred koncert rekla kako ne može da dočeka da izađe na binu i usreći svoju publiku. 

Dugo smo čekali ovaj trenutak i jedva čekam da izađem na binu. Nestrpljiva sam da svi zajedno pevamo i širimo ljubav. Ovaj koncert će biti samo delić zahvalnosti svima koji su uz mene godinama i zbog kojih sam ovde gde jesam. Srećna sam i neizmerno ponosna. Posebno se radujem jer je projekat humanitarnog karaktera i sreću će doneti ne samo publici u Areni već i onima kojima je to najpotrebnije - izjavila je Dragana za Kurir kad je stigla u Arenu.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading