(FOTO) Svi pitaju za ČEDINU CRNKU IZ NIKOLIJINOG SPOTA!

Autor: alo.rs

Zabava

24.03.2018

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atraktivna pevačica Nikolija Jovanović još jednom je uspela da pomeri granice kada je reč o produkciji spotova. Ona je ekranizovala novu pesmu "Malo", Jovanovićeva je uložila oko 10.000 evra kako bi sve bilo na svetskom nivou.

Nakon samo nekoliko sati od objavljivanja pesme na "Jutjubu“, fanovi su oduševljeno komentarisali svetsku produkciju spota i izgled Nikolije Jovanović, koja je svoju figuru dovela do savršenstva.

 

 

There it goes the whole ? picture? #kisses

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial) on Feb 16, 2018 at 2:16pm PST

 

Ipak, najviše pažnje privukla je atraktivna manekenka Mina Kitić, koja se pojavljuje u nekoliko kadrova novog spota. Izazovna crnka neobične lepote privukla je pažnju fanova Nikolije Jovanović, koji su oduševljeno komentarisali njen izgled, a manje je poznato da se Mina pojavila u reklamnoj kampanji Čedomira Jovanovića.

- Nikolija se uvek trudila da njeni spotovi prelaze granice onoga što se snima i emituje u Srbiji. S obzirom na to da oko sebe ima ozbiljan tim i veliku produkciju, Nikolija od svoje ekipe uvek očekuje da krajnji proizvod bude savršen. Ona je uložila oko 10.000 evra u novi projekat i veoma je zadovoljna kako je sve ispalo - otkriva izvor blizak pevačici za „Alo!” i kaže da je Nikolija nakon objavljivanja spota primila veliki broj poziva, a svi su želeli da saznaju ko je atraktivna manekenka.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/ IDJVideos.TV
Atraktivna Mina u Nikolijinom spotu!

 - Prijatelji i fanovi su oduševljeni ekranizacijom numere "Malo", a pažnju je privukla i atraktivna manekenka Mina Kitić, koju je Nikolija angažovala za spot. Prijatelji su je zvali i raspitivali se o atraktivnoj crnki, a Nikolija nije mogla da veruje da je uspela da pored odlične pesme i spota privuče pažnju javnosti i odabirom manekena - tvrdi izvor.

Ipak, ono što je malo ko zapazio jeste činjenica da je Mina Kitić, zapravo jedno od zaštitnih lica kampanje Čedomira Jovanovića za izbore u Beogradu. Naime, u javnost je pre nekoliko nedelja dospeo snimak na kojem se u istom kadru nalaze Čeda i Mina. Snimak političara i manekenke na svom Tviter nalogu podelila je Jelena Karleuša, koja je tada otkrila kako izgleda deo kampanje Jovanovića.

- Nikolija nije znala da se Mina pojavila u kampanji Čede Jovanovića, ali njoj svakako to ne smeta. Ona je nju angažovala zbog toga što je se dopalo kako izgleda, a svakako je preterano ne zanima politička opredeljenost ljudi, jer ni sama nikada nije govorila o tome. Zadovoljna je kako je spot ispao i oduševljena je reakcijom publike. Sve ostalo je ne interesuje preterano - zaključuje izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading