VIDIĆ I BUBAMARA U RATU!

Autor: pink.rs

Zabava

24.03.2018

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk zvezda Dara Bubamara u poslednjih nekoliko meseci promenila je krug prijatelja i, kao što je već poznato, prestala da se druži sa Sekom Aleksić, a na pitanje da li bi se uoči svog solističkog koncerta, koji će održati 21. aprila u "Štark" areni, pomirila sa Sašom Vidićem, dala je zanimljiv odgovor.

- Ko je to Saša Vidić? To je kao neki kreator koji pljuje Daru Bubamaru. Čime se bavi on? Pljuvanjem Dare Bubamare, ne razumem - u svom stilu izjavila je Dara, a tako nešto Saša š idić nikoka nije mogao da ne iskomentariše: 

 

 

Veceras! Ljubljana/ Top/ Six! ???????vidimo se??Subota/ Trezor/ Bec

Објава коју дели Dara Bubamara (@darabubamara_official) дана 23. Мар 2018. у 4:37 PDT

 

- Saša Vidić nije neki kreator, već king SV! Čim se ja bavim, bavim se već dvadeset godina! Uostalom, mogao bih nabrajati, ali šta to vredi osobi sa fondom od 30 reči. Radojka, ti si statistička greška na bilo kom nivou grešaka, pa i onom u kom se ti ubrajaš u ljudsku vrstu! 'Ajde sada budi dobra čivava, av, av - izjavio je Vidić za Pink.rs, a nema sumnje da mu temperamentna Novosađanka ni ovog puta neće ostati dužna, te da nas očekuje nova runda njihovog javnog maratonskog prepucavanja.

 

 

#maldives #holidaytime #island #mathiveri #indianocean

Објава коју дели Sasa Vidic (@vidicsasa) дана 29. Јан 2018. у 1:47 PST

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading