Vasić komentariše "malo čudo":Ljuba je za školu, a ne za scenu

Autor:

Zabava

24.03.2018

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop pevač Željko Vasić smatra da je najmlađa Pinkova zvezdica Ljuba Stanković suviše mali za javnu scenu i smatra da je njemu mesto u školi, a ne na bini. Iako je od prvog pojavljivanja na malim ekranima postao miljenik nacije, Vasić ističe da je za "malo čudo" bolje da pričeka sa svojom pevačkom karijerom.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Pevačko čudo... Ljuba Stanković

Iako je od prvog pojavljivanja na malim ekranima postao miljenik nacije, Vasić ističe da je za "malo čudo" bolje da pričeka sa svojom pevačkom karijerom.

Ljuba prvo treba da uči, stiče znanja i da se razvija, pa tek onda da peva

- Ja mislim da on sada treba da ide u školu i uči. Tako bih ga posavetovao. Prvo treba da stiče znanja i da se razvija. Naravno, dolazi u obzir i bavljenje nekim sportom. Što se tiče samog muzičkog ukusa, i tu dete treba dobro da se vaspitava, na pravi način, a ne samo da izađe na scenu. Tako da, to je moj savet i za sve ostale roditelje koji žele da im se deca bave ovom vrstom posla da dobro razmisle i ne nameću im svoje neke želje. Dakle, neka prvo budu dečica, a sve ostalo će doći kad treba - rekao je pevač i objasnio zašto je važno da dete uvek ima prava na svoje izbore, a posebno kada je reč o karijeri:

RepublikaFoto: instagram.com/v.zeca
Ne misli da je Ljubi mesto na sceni... Željko Vasić

- Vrlo je važno dati deci prostora da sami biraju. Nekad roditelji kroz decu ostvaruju neke snove koje i sami nisu uspeli, tako da treba sačekati uvek period kada ona mogu sama da odlučuju o svom životu - zaključio je Vasić za Sprski telegraf.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading