NOVI DETALJ U SLUČAJU! Sindi tvrdi: Moj bivši je bio NASILAN I PREMA DETETU!

Autor:

Zabava

23.03.2018

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starateljstvo nad ćerkom Petrom, Ivana Stamenković Sindi je odavno izgubila, a sada je spor koji je vodila protiv bivšeg supruga Nikole Pavlovića za nasilničko ponašanje u prodici, zavedeno kao zastarelo. Međutim, ona je jutros gostujući u emisiji "Jutro" kod Jovane Joksimović i Srđana Predojevića otkrila neke nove detalje koji su šokirali javnost:

RepublikaFoto: instagram.com/ivana_stamenkovic_sindi
Bori se kao lavica... Ivana Stamenković Sindi

- Moj slučaj je zastareo i vodim bitku od 2012. godine. Usput sam izgubila starateljstvo, iako sam ga prijavila da je vršio nasilje i nada mnom i nad detetom. U međuvremenu je dobio zabranu prilaska meni. Pored svega toga, on dobija starateljstvo. Ipak, zbog toga što su neki advokati u korumpiranim vezama sa veštacima, on i pored svega dobija papire da je podobniji roditelj od mene - izjavila je Ivana i tako otkrila da je njen bivši suprug bio nasilan i prema njihovoj ćerki Petri. 

Stamenkovićeva je dalje navela i da je želela da se obrati višim instancama samo da bi više vremena provodila sa svojom ćerkom:

- Imala je četiri godine kada sam se razvela. Pitala sam advokata i za Strazbur. Gubim sva prava na dete, kao da nikada nisam bila majka, koja ćerku viđa utorkom i četvrtkom po dva, tri sata i svaki drugi vikend i tako četri godine. To je premalo za dete i majku koja može da brine o svom detetu i ja sad ne mogu ništa da uradim - uzrujano je govorila nekadašnja članica grupe "Models". 

A o njihovom venčanju su svi brujali:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading