SIN RADOŠA BAJIĆA U RANAMA PO LICU: Za Nedeljka su svi ZABRINUTI, šta mu se desilo?

Autor:

Zabava

06.02.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš glumac se pojavio sa živim ranama na licu u centru Beograda i svi su se pitali šta mu se desilo!

SIN RADOŠA BAJIĆA U RANAMA PO LICU: Za Nedeljka su svi ZABRINUTI, šta mu se desilo?

Foto: ST/Dragan Kadić

Glumac i sin čuvenog Radoša BajićaNedeljko Bajić je iznenadio prisutne na premijeri filma "Živi i zdravi" u MTS dvorani svojim neobičnim izgledom. Kada su ga ugledali, svi su se zapitali šta mu se desilo sa licem, budući da je bio prekriven živim ranama.

Međutim, i pored vidljivih povreda, glumac nije skidao osmeh sa lica, što je govorilo da se ništa strašno nije desilo. S obzirom na to da je zadržao vedar duh, prisutni su pretpostavljali da su u pitanju neke sporedne povrede koje će brzo proći.


Nedeljkov neobičan izgled izazvao je različite reakcije među prisutnima. Mnogi su bili zabrinuti zbog njegovog stanja i pokušavali su da saznaju šta se tačno dogodilo. S druge strane, bilo je i onih koji su se divili glumčevom optimizmu i hrabrosti da se pojavi na javnom događaju uprkos povredama.

Nakon što se pojavio sa živim ranama po licu, počele su da kruže spekulacije o tome šta je tačno uzrok ovakvih povreda. Mnogi su se pitali da li su povrede rezultat neke nezgode ili možda deo glumačke transformacije za neki novi projekat.

Iako je bio prekriven živim ranama, Nedeljko Bajić nije skidao osmeh sa lica, što je privuklo pažnju javnosti. Njegov osmeh postao je simbol optimizma i hrabrosti, te je mnoge inspirisao da se suoče sa izazovima na pozitivan način.

Foto: ST/Dragan Kadić

Nedeljko Bajić


Ovaj događaj je definitivno izazvao veliku pažnju javnosti i pokrenuo brojne emocije, te će Nedeljkov izgled na premijeri filma "Živi i zdravi" ostati upamćen kao primer hrabrosti i optimizma u teškim trenucima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
seljak

07.02.2024 06:53

Neko ocigledno ne zna sta su ,,zive rane,,.