ANASTASIJA SE SKINULA, a svi su gledali u KUPAĆI KOJI SE POMERIO!

Autor:

Zabava

19.03.2018

20:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka pevačica Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija kojoj je 20 godina već odavno je devojka koja ističe svoje adute. Ona svakodnevno objavljuje provokativne fotografije na društvenoj mreži instagram, a danas je svoje pratioce oduševila onim od prošle godine s letovanja.

Foto: instagram.com/anastasijaraznatovic
Da li je na mamu? Anastasija Ražnatović

Anastasija je objavila dve fotografije na svom profilu na kojima je ona u kupaćem kostimu koji je pomerila, verovatno, kako bi se sunčala, ali je upravo to privuklo pažnju njenih pratilaca.

Kako izgleda Cecina ćerka kada se skine, Anastasija je otkrila tek danas, a fotografije su nastale prošle godine u njihovoj vili na Kipru.

Mlada Ražnatovićeva je letovala prošle godine sa svojim drugaricama na Kipru i tom prilikom napravila mnogo provokativnih fotografija, koje je očigledno tek sada odlučila da objavi. A da li ima iste obline kao njena mama, procenite sami.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading