OVOM ŠARMERU DANAS JE ROĐENDAN: Grašo 30. marta slavi sa Beograđanima!

Autor:

Zabava

19.03.2018

15:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski pevač Petar Grašo danas puni 42 godine, a sa beogradskom publikom svoj rođendan proslaviće 30. marta u centru "Sava" kada će održati veliki koncert.

RepublikaFoto: Promo foto
Danas mu je rođendan... Petar Grašo

Poznat po brojnim hitovima koje niže već dve decenije, Grašo će dupli jubilej - 20 godina karijere i 20 godina od izlaska albuma "Mjesec iznad oblaka" proslaviti upravo sa Beograđanima.

Poznati pevač veoma se raduje susretu sa srpskom publikom koja broji veliki deo njegovih fanova, a koliko je uzbuđen sam je otkrio:

- Teško mi je i da opišem uzbuđenje koje osećam oko koncerta u beogradskom centru "Sava". Ne samo uzbuđenje nego i tremu. To će zasigurno biti koncert moje karijere i ostvarenje velikog sna. Počastvovan sam što mogu ispuniti i želju mojoj brojnoj publici u Srbiji  koja me već dugo ispituje kada će napokon veliki koncert u Beogradu. Radujem se da ćemo svi zajedno pevati 30. marta. Biće to za mene, a nadam se i moju publiku najlepši početak Adventa - rekao je Grašo najavljujući veliki koncert.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading