OŽENIO SE OGNJEN AMIDŽIĆ U TAJNOSTI! Voditelj potvrdio srećne vesti: Već smo živeli brak!

Autor:

Zabava

03.01.2024

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ognjen Amidžić i Mina Naumović izgovorili sudbonosno da.

OŽENIO SE OGNJEN AMIDŽIĆ U TAJNOSTI! Voditelj potvrdio srećne vesti: Već smo živeli brak!

Foto: ATAImages, Instagram.com/callmenaumi

Voditelj Ognjen Amidžić i njegova devojka Mina Naumović stali su na ludi kamen, a da su se venčali potvrdio je i voditelj,.

- Istina je, venčali smo se. Želeli smo da to bude bez buke i da taj čin ostane samo za nas. Mi smo već živeli brak, sada je samo i na papiru. Ja sam želeo da se Mina preziva kao ja i sada nosi moje prezime, to što je ostavila na Instagramu i svoje - to vas laže, da znate (smeh). Kada se desi ljubav, nema tu puno priče - rekao je on za Kurir.

Foto: ATAImages, Instagram.com/callmenaumi

Ognjen Amidžić i Mina Naumović

 

Podsećamo, Mina i Ognjen već duže vreme uživaju u svojoj ljubavi, a fanovi iz dana u dan prate njihov život putem društvenih mreža.

Amidžić je otkrio da su se on i Mina upoznali pre oko dve godine, ali da su se osećali kao da se poznaju od osnovne škole. Zanimljivo je i to što su oboje rodom iz Šapca, a još zanimljivije je to što je Ognjenov otac bio razredni Minine majke u školi. Oni se, zapravo, poznaju još od tada, ali su se ponovo sreli kada je Mina počela da radi u istoj televizijskoj kući kao i Amidžić.

Foto: ATAImages, Instagram.com/callmenaumi

Ognjen Amidžić i Mina Naumović

 

- Između nas se sve to desilo vrlo spontano. Mi kao da smo se poznavali bukvalno od osnovne škole iako sam ja poprilično stariji od nje...ali tako se kapiramo. Jako zanimljiva stvar je to što je moj otac je njenoj mami bio razredni u školi. On je od nje stariji samo osam godina, a to mu je bila prva generacija kojoj je predavao - govorio je Amidžić.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading