SAOPŠTENE NOVE INFORMACIJE O BOKIJU 13: Nakon OPERACIJE ne može da dođe sebi, otkriveno u kakvom je STANJU!

Autor:

Zabava

03.12.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveni novi detalji o stanju Bokija 13 nakon što je pušten iz zatvora zbog operacije.

SAOPŠTENE NOVE INFORMACIJE O BOKIJU 13: Nakon OPERACIJE ne može da dođe sebi, otkriveno u kakvom je STANJU!

Foto: youtube.com/Telma TV

Kako je njegov advokat Vladimir Tufegdžić rekao za medije, Boki 13 je pušten da se brani sa slobode zbog lošeg zdravstvenog stanja. Tufegdžić je istakao da je Osnovni krivični sud Skoplje doneo odluku o obustavljanju izdržavanja kazne zatvora osuđenom Bojanu Jovanovskom, poznatijem kao Boki 13, i da je osuđenom uručena presuda.

Ova odluka je pozdravljena kao zakonita, pravična i humanitarna, s obzirom na dva uzastopna pozitivna mišljenja nadležnog javnog tužioca i kompletne medicinske dokumentacije o zdravstvenom stanju osuđenog.

Foto: Instagram.com

Boki 13 Instagram

 


Kako se podvrgao rizičnoj operaciji gde mu je devedeset odsto želuca otklonjeno, Bokiju se zdravstveno stanje pogoršalo, te je odmah nakon izlaska iz zatvora završio u bolnici. Prema informacijama makedonskih medija, Boki 13 je i dalje u bolnici, doktorka je objasnila njegovo stanje i biće otpušten za nekoliko dana.

Nakon rizične operacije u kojoj je devedeset odsto želuca otklonjeno, zdravstveno stanje Bojana Jovanovskog, poznatijeg kao Boki 13, se pogoršalo. Odmah nakon izlaska iz zatvora, Boki je završio u bolnici gde i dalje boravi. Prema izjavama doktorke, očekuje se da bude otpušten za nekoliko dana.

Foto: ATA Images

Boki 13

 

Podsetimo, Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, uhapšen je u akciji "Reket" i kasnije osuđen na devet godina zatvora zbog navodnog ucenjivanja i traženja novca od moćnih i uticajnih ljudi u Makedoniji.
 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Tuzlak

04.12.2023 18:00

Derpe klošarovski