PRIJA U NIŠU SVA U KRISTALIMA: Pevačica otvorila koncert, sin je prati na svakom koraku! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zabava

10.11.2023

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović otvorila koncert u Nišu u nikad glamuroznijem izdanju!

Muzička zvezda Aleksandra Prijović započela je seriju od tri rasprodata koncerta u Hali "Čair" u Nišu. Atmosfera je bila na vrhuncu od samog početka, a pevačica je svojim nastupom dokazala zašto je jedna od najtraženijih umetnica na domaćoj muzičkoj sceni.

Prija je koncert otvorila svojim prvim hitom u karijeri "Za nas kasno je", na šta je publika burno reagovala i u glas sa pevačicom zapevala ovu pesmu. Uz Aleksandru su bili i njeni najverniji fanovi, suprug Filip Živojinović i sin Aleksandar, koji se već nekoliko puta pridružio majci na bini tokom prethodnih koncerata.

Inače, Prijovićka se na velikoj sceni u Nišu pojavila u nikad glamuroznijem izdanju. Njena zlatna haljina sa kristalima oduzimala je dah, a Aleksandra je izgledala kao velika svetska zvezda. Osim spektakularne odeće, pevačica je svojim glasom i energijom odmah na početku oduševila publiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading