ISPLIVALI NOVI DETALJI VEZE OGNJENA AMIDŽIĆA I MINE NAUMOVIĆ: O ovome su dugo ćutali!

Autor:

Zabava

04.11.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj Ognjen Amidžić je otkrio kako se njihove porodice poznaju od ranije, ovo ih dodatno spaja.

ISPLIVALI NOVI DETALJI VEZE OGNJENA AMIDŽIĆA I MINE NAUMOVIĆ: O ovome su dugo ćutali!

Foto: ATAImages, Instagram.com/callmenaumi

Voditelj Ognjen Amidžić  nedavno je u emisiji Magazin In otkrio detalje o svojoj vezi sa koleginicom Minom Naumović. Iako je Mina od njega mlađa 17 godina, njihova ljubav je bila vrlo spontana i prirodna.

Amidžić je otkrio da su se on i Mina upoznali pre oko dve godine, ali da su se osećali kao da se poznaju od osnovne škole. Zanimljivo je i to što su oboje rodom iz Šapca, a još zanimljivije je to što je Ognjenov otac bio razredni Minine majke u školi. Oni se, zapravo, poznaju još od tada, ali su se ponovo sreli kada je Mina počela da radi u istoj televizijskoj kući kao i Amidžić.

Republika

Foto: Instagram.com/callmenaumi, ATAImages/Antonio Ahel

 

 

- Između nas se sve to desilo vrlo spontano. Mi kao da smo se poznavali bukvalno od osnovne škole iako sam ja poprilično stariji od nje...ali tako se kapiramo. Jako zanimljiva stvar je to što je moj otac je njenoj mami bio razredni u školi. On je od nje stariji samo osam godina, a to mu je bila prva generacija kojoj je predavao - govorio je Amidžić.


Ognjen je istakao da je Mina preslatka i da je ona jedna od retkih javnih ličnosti koja je potpuno prirodna i nije radila ništa na sebi. "Ljudi je često pitaju da li je radila usta, nosi sočiva, ali ona ništa od toga nema. Ona je skroz prirodna", rekao je voditelj.
Republika

Foto: YouTube/Printscreen

 

 


Par se još uvek nije zvanično verio, ali su se dogovorili da će uskoro dobiti i dete. Ognjen je istakao da su njih dvoje vrlo opušteni u vezi i nisu opterećeni bilo kojim stvarima. Njihova ljubav je, kako kaže, suštinska i srećan je što je Mina deo njegovog života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading