ON JE BIO NJEN MAJSTOR ZA POLJUPCE! Marina Tucaković pre Fute bila UDATA za poznatog rokera - njemu je posvetila čuvene stihove!

Autor:

Zabava

11.10.2023

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavna Marina Tucaković je svoje čuvene stihove posvetila prvom suprugu!

ON JE BIO NJEN MAJSTOR ZA POLJUPCE! Marina Tucaković pre Fute bila UDATA za poznatog rokera - njemu je posvetila čuvene stihove!

Foto: Shutterstock, Youtube

Pre braka sa Aleksandrom Radulovićem Futom, legendarna Marina Tucaković je bila u braku sa poznatim rokerom Nenadom Stamatovićem, gitaristom grupe "Bulevar". Svojevremeno je Marina otkrila da je Nenadu posvetila pesmu koja je postala veliki hit.

- Neca je moj "majstor za poljupce", "tako mi dobro radi sve". On je moj najbolji lek za sve nemirne sne - rekla je Marina, pa dodala:

Republika

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Marina Tucaković

- Recimo ja počnem: "Kikiriki slan, dragi dobar dan." A on meni: "Točna kao sat, coki me u vrat, orasi i med, a u srcu led, samo jedan sat, coki me u vrat. I vrlo brzo ja sam shvatio da si obična i prazna - rekla je Marina u intervjuu za "Yugopapir".

Tada se dotakla i saradnje sa drugim muzičarima.

- Ja sam super prijateljica s mnogima. Divno sarađujemo i mnogo ih sve volim. Bogdana, Futu, Bracu, Olivera i naravno mog Necu - istakla je ona u pomenutom intervjuu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading