OVO JE ŽRTVA MAHIRA PETROVIĆA! Evo koga je usmrtio pevač "Zvezda Granda"!

Autor:

Zabava

30.08.2023

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Mahir Petrović u saobraćajnoj nesreći usmrtio je pešaka!

OVO JE ŽRTVA MAHIRA PETROVIĆA! Evo koga je usmrtio pevač "Zvezda Granda"!

Foto: Printscreen

"Zvezda Granda" Mahir Petrović u saobraćajnoj nesreći, koja se dogovrila 31. jula usmrtio je pešaka, Jozu Batanića, u Gornjem Vakugu, a nakon toga pobegao sa lica mesta. 

Na groblju Donja Ričica 3. avgusta je sahranjen Batanić, a iza njega su ostali supruga Kata, dva sina Željo i Marko, unuke Klara i Ana, ali i brojni prijatelji i rodbina. 

Republika

Foto: Printscreen

Joza Batinić umrlica

Navodi se da je Mahir bio u alkoholisanom stanju kad je usmrtio muškarca. 

- Niko ne može da veruje da je to on uradio, svi ga znamo kao pristojnog momka, uspešnog pevača, koji je pevao po raznim selima, svadbama... Svi smo u šoku – kaže poznanik Mahira Petrovića.

Kako saznaje portal "Avaz", Irfan Petrović, otac pevača, pokušao je da zaštiti sina od krivičnog gonjenja, odnosno da sakrije ono što je uradio. On je danima obilazio auto otpade kako bi zamenio delove na automobilu kojim je Mahir usmrtio muškarca.Mahir je navodno bio u alkoholisanom stanju kada je usmrtio muškarca.

Podsećamo, Mahir dolazi iz Gornjeg Vakufa-Uskoplja, ima 26 godina i po profesiji je frizer. U slobodno vreme trenirao je karata. Za sebe je u takmičenju govorio da je uporan, a da mu je mana dug jezik. Muzički uzor mu je Jašar Ahmedovski. U takmičenju je došlo do drame prilikom izbora mentora.

Republika

Foto: Printscreen/www.youtube.com/ZvezdeGrandaVIPPER

Mahir Petrović

Naime, dok je bio u takmičenju, oduševio je žiri, pa je tako završio nastup sa pet glasova, što je bilo dovoljno da dobije mentora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading