POZNATA PEVAČICA U DRUGOM STANJU: Srećne vesti saznala OVAKO, a evo ko je OTAC budućeg deteta! (VIDEO)

Autor:

Zabava

29.07.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica ostala u drugom stanju sa višegodišnjim partnerom

POZNATA PEVAČICA U DRUGOM STANJU: Srećne vesti saznala OVAKO, a evo ko je OTAC budućeg deteta! (VIDEO)

Foto: printscreen/instagram

Hrvatska blogerka i pevačica Lana Jurčević saopštila je svojim fanovima radosne vesti na društvenoj mreži Instagram. Jurčevićeva je otkrila na svom profilu da je u drugom stanju i da će se ostvariti u ulozi majke.

Lana je zaplakala kad je test pokazao dve crtice dok se snimala za Instagram, a sa svojim partnerom je podelila srećne vesti. Odmah su usledile i čestitke njenih koleginica, a među prvima joj je sreću poželela Nina Badrić.

Otac njenog deteta je Filip Kratofil, sa kojim je Lana u vezi dugi niz godina. Ipak, javnost skoro ništa ne zna o njemu, jer njih dvoje ne otkrivaju mnogo toga o privatnom životu.

Pevačica je jednom prilikom istakla da on ne voli medijsku pažnju, što njoj izuzetno odgovara, a zbog ovoga i ne deli često fotografije sa njim.

Zajedno su od 2017. godine, a poslovni partneri od 2018. godine, kako je on te godine postao direktor njenog kozmetičkog brenda.

- On je osoba sa kojom delim slične vrednosti i ciljeve, pa smo prihvatili činjenicu da često žrtvujemo naše slobodno vreme i možda neke zajedničke trenutke zbog onoga što tek dolazi. Ako bih se na nešto kladila, onda je to da on ne voli Lanu koju javnost zna, nego onu kakva je u četiri zida - izjavila je 2020. godine ona za "Stori".

Kako je otkrila, ona je zadužena za kreativnu stranu njenog kozmetičkog brenda, dok je on zadužen za finansijska pitanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading