TARA SIMOV UHVAĆENA SA VERENIKOM NAKON RASKIDA: Neoborivi dokaz isplivao na videlo!

Autor:

Zabava

24.07.2023

19:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara Simov i verenik nedavno su navodno raskinuli, a sada su uhvaćeni zajedno!

TARA SIMOV UHVAĆENA SA VERENIKOM NAKON RASKIDA: Neoborivi dokaz isplivao na videlo!

Foto: ST/Dragan Kadić

Danima unazad u medijima se spekuliše i priča o raskidu Tare Simov i njenog partnera Danila Raičevića, koji su nedavno dobili dete.

Naime, dosta se o ovoj temi i pričalo i pisalo, te se tako i nagađalo, a Danilo i Tara se do ovog trenutka nisu oglašavali na ovu temu, niti potvrdili, a ni opovrgnuli navode da su se rastali.

No, njihovi fanovi totalno su ih raskrinkali. Simova je objavila fotografiju kako uživa u jelu i hrani u jednom restoranu, ali budnom oku fanova nije moglo da promakne samo jedno.

 

Iz istog restorana, Danilo je objavio fotografiju svog ručka, te je jasno nakon ovoga da su se videli, a da li su se pomirili ili nisu, ostaje nam da ispratimo i da saznamo.

Takođe, ono što je mnogima zapalo za oko, pre samog imena restorana, jeste i boja stola kao i piće koje se vidi na njihovim fotografijama.

Foto: ST/Dragan Kadić

Tara Simov i Danilo Raičević

 

- Čak i bez mene i pomoći mojih roditelja, Tara i te kako ima para i za sebe, i za bebu - napisao je Daniel na Instagram profilu. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading