Evo čega se Mirka Vasiljević odrekla zbog Vujadina!

Autor:

Zabava

21.02.2018

18:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Mirka Vasiljević priznala je da je mnogo toga propustila jer se veoma mlada udala za fudbalera Vujadina Savića.

Foto: instagram.com/savicvujadin
Vujadin Savić i Mirka Vasiljević

Njih dvoje su zajedno više od devet godina i imaju troje dece Andreju, Adrijanu i Mihajla.

Mirka se veoma mlada odlučila na zajednicu sa Vujadinom, odmah nakon završene srednje škole. Dok su njene drugarice putovale i nizale uloge Mirka je krenula putem majčinstva.

Foto: instagram.com/mirkavasiljevicfans
Mirka Vasiljević

- Udala sam se veoma rano sa svega 19. godina za Vujadina. Period druženja i odlazaka na more sa prijateljicama sam propustila. Putovanja na koja sam išla do udaje su bila isključivo sa porodicom i Kulturno umentničkim društvom u sklopu folklora čiji sam član bila od sedme godine. Na tim putovanjima, koja se nazivaju turneje, upoznala sam druge države, njihov folklor i ljude koji žive tamo. Odlazili smo na turneje u Meksiko, Tajvan i ostajali tamo po mesec dana. Kada se sve sabere folklor nije bio samo igranje, pevanje i sviranje u orkestru. To su putovanja koja se ne zaboravljaju, prijateljstva koja ostaju za ceo život, simpatije i najvažnije od svega – životno iskustvo i najdraže uspomene - kaže Mirka Vasilljević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading