Kalinić priznao: ZA MENE SE PRIČA DA VOLIM MUŠKARCE I DA MI JE BRAK PARAVAN!

Autor:

Zabava

21.02.2018

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gledaoci Televizije Pink imaće priliku da u četvrtak, 22. februara u 22 sata, pogledaju prvo izdanje kviza humanitarnog karaktera "Ko je na vrhu?". Ekipa "Premijere" posetila je snimanje prve epizode, gde je uspela da zabeleži kako se snašao dobro poznati voditeljski par Katarina Šišmanović i Milan Kalinić.

Foto: instagram.com/kalinic.milan72
Milan Kalinić

- Šta da ti kažem, svašta se priča o njima. Za ovog malog plavog i da voli muškarce, da mu je brak paravan, da ima patetično mali IQ - našalio se Kalinić odmah na početku, a onda je reč prepustio dragoj koleginici, sa kojom je, takođe, radio pre punih pet godina.

- Kao da smo nastavili da radimo zajedno, ali zaista. Kao da nije ni bilo pet godina ove pauze - istakla je Katarina.

Foto: instagram.com/kalinic.milan72
Milan Kalinić

- Katarina je jedna od mojih koleginica koje me prate na pravi način - nahvalio ju je Kalinić, dok je Katarina, ipak, imala potrebu da istakne da njih dvoje nisu uvek bili u sjajnim odnosima.

- Ti i ja, kad smo radili "Sve za ljubav", malo smo se svađali, malo ovako, malo onako - prisetila se nasmejana voditeljka, koja jedva čeka emitovanje prvog izdanja spektakularnog kviza koji će, prema svim prognozama, oduševiti gledaoce kraj malih ekrana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading