Slavili bi 25 godina braka: CECA OBJAVILA SLIKU SA POKOJNIM ARKANOM!

Autor:

Zabava

20.02.2018

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetlana Ceca Ražnatović imala je potrebu da podeli sa pratiocima na Instagramu fotografiju sebe i pokojnog muža Željka Ražnatovića Arkana, baš na dan kada bi im bilo 25 godina braka!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Ceca Ražnatović

Folk diva podsetila se venčanja o kom su tada brujali svi mediji u Jugoslaviji i regionu. Ceca je uz fotografiju sa venčanja stavila srca, ali i jedno napuko srce, što govori da i nakon 23 godina i dalje pati za svojim pokojnim suprugom.

Foto: instagram.com/craznatovic_official
Ceca Ražnatović i pokjni Željko Raznatović Arkan!

Podsetimo, svadba Svetlane Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana važi za svadbu veka. Njhovo venčan je izazvalo mnogo pažnje kako domaćih tako i svetskih medija, ali niko nije znao šta je Arkan morao da uradi kako bi mogao da oženi Cecu.

Pre samog venčanja, mladoženja je za sklapanje braka morao da dobije blagoslov crkve jer je od svoje izabranice bio stariji čak 21 godinu, a i prethodno je više puta bio u braku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading