ANASTASIJU ZADESILA TRAGEDIJA KAO I CECU: Pevačica priznala sve o GUBITKU BEBE sa Arkanom "Željko je to teško podneo"

Autor:

Zabava

30.05.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceca Ražnatović svojevremeno je ispričala da je proživela tragediju kao i njena ćerka Anastasija Ražnatović sa gubitkom bebe.

ANASTASIJU ZADESILA TRAGEDIJA KAO I CECU: Pevačica priznala sve o GUBITKU BEBE sa Arkanom "Željko je to teško podneo"

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Ceca i Anastasija Ražnatović

Anastasija Ražnatović i poznati fudbaler Nemanja Gudelj nažalost su izgubili bebu. Nemanja se oglasio na Instagramu te sa pratiocima podelio ove tužne vesti.

Pevačica Ceca Ražnatović otkrila je svojevremeno da je sa pokojnim suprugom, Željkom Ražnatovićem Arkanom, očekivala dete još pre njihovog venčanja, ali je nažalost, došlo do spontanog pobačaja.

Foto: S.T/Emil Conkić

Ceca Ražnatović i Željko Ražnatović Arkan

 

- Izgubila sam bebu u trećem mesecu trudnoće - otkrila je Ceca Ražnatović posle 27 godina ćutanja.Pevačica je imala spontani pobačaj mesec i po dana pre nego što se udala za Željka Ražnatovića Arkana 19. februara 1995.

Sve detalje ovog tragičnog događaja folk zvezda je prvi put ispričala u dokumentarno-igranom serijalu “Ceca šou” na Blic televiziji.

- Željko i ja smo čekali bebu pre nego što smo se venčali. Svadbu smo zakazali u februaru, a ja sam pre toga ostala u drugom stanju. U međuvremenu sam, nažalost, izgubila bebu - rekla je Ceca u emisiji.

Foto: Privatna arhiva

Ceca Ražnatović i Željko Ražnatović Arkan sa Anastasijom i Veljkom

 

Kako Informer saznaje, Željko nije želeo da iko sazna za to, pa je sve do smrti čuvao ovu tajnu. Poverio se samo kumu Borislavu Peleviću i naglasio mu da drži jezik za zubima.

- Arkan je za gubitak deteta ispričao samo kumu. Rekao mu je: "Ceca je izgubila bebu. Nikom ni reč o tome!" Pošto mu je Pelević bio odan prijatelj, tajnu je odneo u grob - kaže izvor blizak porodici Ražnatović.

Posle svadbe, pevačica je ponovo ostala u drugom stanju pomoću vantelesne oplodnje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading