EMINA JAHOVIĆ PROGOVORILA O MARKU MIŠKOVIĆU, a onda i o RAZVODU!

Autor: Story.rs

Zabava

14.02.2018

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prašina koja se podigla oko razvoda Emine Jahović od Mustafe Sandala, ne spušta se i mediji svakodnevno objavljuju nove navode o njihovom razlazu. Kao jedan od razloga navdena je i njena povezanost sa producentom Markom Miškovićem sa kojim je Emina pre 10 godina bila u strasnoj, emotivnoj vezi, a koji je u braku sa pevačicom Jovanom Nikolić.

RepublikaFoto: instagram.com/jovananikolicmusic
Jovana i Marko Mišković

Kako je pisao jedan list, navodno, su se Emina i Marko ponovo videli, a to je zaključeno na osnovu reklame njenog albuma u seriji čiji je Marko producent.

Spekulacije da se Emina i Mustafa razvode započele su u turskim medijima, a nastavile su se u srpskim kada je pevačica održala promociju albuma u Beogradu na kojoj se njen suprug nije pojavio, a potom bez njega otišla na zimovanje sa decom.

RepublikaFoto: instagram.com/eminajahovic
Emina i Mustafa

Međutim, sve ovo Emina je oštro demantovala:

- Priče koje se u poslednje vreme plasiraju u medijima i te kako su me nasmejale, pogotovo one koje se odnose na Marka Miškovića. Mislim da su mogli da smisle nešto originalnije, jer ja tog čoveka nisam videla deset godina - izjavila je Jahovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading