CECA NAJAVILA JOŠ PRINOVE U PORODICI! Progovorila o Anastasijinoj trudnoći, pa otkrila da Veljko sa nestrpljenjem čeka treće dete! (VIDEO)

Autor:

Zabava

12.05.2023

22:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceca progovorila o proširenju porodice.

Pevačicu Svetlanu Cecu Ražnatović sreli smo na jednom prestoničkom događaju gde je pričala o svom prvom zarađenom novcu, ali i svojoj deci i unučićima, pa je otkrila koliko je srećna što se porodica širi.

- Prvi put sam novac zaradila kao devojčurak sa nekih deset godina, taj novac nisam potrošila, dala sam ih roditeljima, a oni su odlučivali šta će sa tim novcem. Ja sam kao jako mala počela da zarađujem, a do neke 17-18. godine su roditelji raspolagali mojim novcem, ja sam išla u srednju školu i dobijala džeparac i ništa mi nije falilo - počela je Ceca, pa dodala da prerano svi želimo da odrastemo:

Republika

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Svetlana Ceca Ražnatović o prvom zarađenom novcu

- Deca nisu svesna koliko su bezbrižna kod roditelja, sve im je sređeno, sve je pod konac, mama i tata brinu o svemu. A dok odrastamo sve se trudimo da što pre odemo, da se osamostalimo, jer nismo svesni šta nas kroz život čeka, da moramo sve sami da stvorimo, da prvenstveno budemo odgovorni kao ljudi, a to shvatiš kada moraš prve račune da platiš i da niko neće sem tebe, ali polako, najbitnije je da su nam deca živa i zdrava.

S obzirom na to da je dobila drugog unuka Krstana, a da je njena ćerka Anastasija Ražnatović u drugom stanju, Ceca ne krije radost zbog prinova u porodici.

- Čekamo princezu Anastasijinu i Nemanjinu i baš se radujem. Željko je povukao nogu bogu hvala i ne postoji ništa lepše u našoj porodici nego da se rađaju deca - priča Ceca i otkriva kako se osećala kada je saznala da joj naslednica čeka ćerku:

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Svetlana Ceca Ražnatović Anastasijinoj trudnoći

- Mnogo mi je bilo drago. Juče sam pričala sa Veljkom, pošto je on najavio puno dece, on i Bogdana žele puno dece što mene jako raduje, ja sam želela puno dece, nije mi se taj san ostvario, ja kažem Veljku sad za treće dete kada očvrsne Krstan, šta bi želeo, on kaže: ''Voleo bih ćerku!''

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading