"ŽELIMO DA ŠTO PRE BUDE OSUĐEN, MUČKI JU JE UDARAO!" Majka pretučene Nataše Šavije zahteva pravdu, ne može da gleda modru ćerku!

Autor:

Zabava

03.05.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uznemirena majka starlete želi da vidi nasilnika iza rešetaka!

"ŽELIMO DA ŠTO PRE BUDE OSUĐEN, MUČKI JU JE UDARAO!" Majka pretučene Nataše Šavije zahteva pravdu, ne može da gleda modru ćerku!

Foto: ST/N. PANČIĆ, Instagram/natasa.savija

Nataša Šavija je sa teškim telesnim povredama primljena u KC Vojvodina, a danas bi navodno trebalo da bude operisana.

Sada se oglasila Natašina majka, Vera Šavija, koja ističe da i dalje ne može da dođe sebi zbog prebijanja ćerke i da čeka da pravda bude zadovoljena:

Republika

Foto: ST/V. Lukić, Instagram

 

- Ništa još ne znamo. Strepimo stalno i molimo se da konačan ishod bude pozitivan. Doktor još nije bio u viziti, u toku dana ćemo saznati kada će otići na operaciju. Ja sam stvarno šokirana, ne mogu rečima da opišem kako se osećam. Istinski želimo da pravda bude zadovoljena i da što pre bude osuđen za ono što je uradio. Ne mogu i dalje da verujem, da je bio u takvom stanju da tako mučki nasrne na nju. Više puta ju je udarao. Kakav alkohol i gluposti, ne verujem u to. Znam da su se povremeno družili. Dolazio je on u Novi Sad i ona za Beograd. Nemam reči zaista... - rekla je ona za "Kurir".

Republika

Foto: instagram.com/natasa.savija

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading