STEFAN ĆE SE SUTRA POJAVITI, POVOLJNA JE SITUACIJA: Osman Karić izneo šok detalje o zverskom prebijanju Nataše Šavije, pa svim silama pravdao sina!

Autor:

Zabava

02.05.2023

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Stefana Karića otkrio šta zna o njegovom druženju sa pretučenom starletom!

STEFAN ĆE SE SUTRA POJAVITI, POVOLJNA JE SITUACIJA: Osman Karić izneo šok detalje o zverskom prebijanju Nataše Šavije, pa svim silama pravdao sina!

Foto: Republika.rs, ATAImages

Osman Karić gostovao je u emisiji "Bajke iz podzemlja", gde je prvi put, nakon skandala sina Stefana, govorio o brutalnom prebijanju Nataše Šavije, za koje je osumičen baš Stefan.

On je, na samom početku, otkrio da mu je praznik preseo, a za kompletan slučaj saznao je zahvaljujući portalima:

Republika

Foto: ST/V. Lukić, Instagram

 

- Na portalima sam saznao šta se dešavalo, saosećam sa Natašom i izvinjavam, ako je zaista došlo do toga. Ako je moj sin kriv, snosimo odgovornost, sutra treba da se pojavi, pa ćemo videti šta će se dešavati. Mislim, neću da umanjujem ništa, ali kao da se neko ubistvo desilo - rekao je Osman.

Republika

Foto: REDTV Printscreen/Bajke iz podzemlja

 

- Ona kod nas nikada nije dolazila, iz njegovog razgovora znam da se već par godina druže, ništa više ne znam. Ne želim mnogo da otkrivam, ali za Stefana je sada povoljna situacija - objasnio je Osman.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading