ŠKOLA ZAVOĐENJA MAJE NIKOLIĆ: Pevačica u nikad provokativnijem izdanju, pokazala muškarcima zašto je ona fatalna žena! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.04.2023

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Nikolić u izdanju od kog zastaje dah!

ŠKOLA ZAVOĐENJA MAJE NIKOLIĆ: Pevačica u nikad provokativnijem izdanju, pokazala muškarcima zašto je ona fatalna žena! (FOTO)

Foto: printscreen/instagram.com/majanikolic_official

Maja Nikolić

Maja Nikolić, pevačica raskošnog glasa i surovi komentator, neretko izaziva lavinu komentara, kako svojim britkim jezikom, tako različitim performansima, koji uvek privuku pažnju.

Pevačica je veoma aktivna na društvenim mrežama, gde svakodnevno objavljuje fotografije i snimke iz svakodnevnog života, a njena energija potpuno osvaja.

Foto: printscreen/RTVPink

 

Maja je nedavno napunila 48 godina, ali na izgledu joj mogu pozavideti i mnogo mlađe koleginice, što je dokazala i novim fotografijama na svom Instagram profilu.

Naime, popularna pevačica se popela na sto, u kratkoj crnoj suknji, crvenim čipkanim čarapama i crvenim karminom, pa krenula da pozira sa telefonom u ruci i snima se za mnogobrojne fanove, koji definitivno nisu ostali ravnodušni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading