BAHATA PEVALJKA DARA BUBAMARA PONOVO U AKCIJI: Besnim kolima kršila zakon, pa pravila dramu po ulicama Novog Sada! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.04.2023

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dara Bubamara uhvaćena kako se bahato ponaša prema pripadnicima Parking servisa.

BAHATA PEVALJKA DARA BUBAMARA PONOVO U AKCIJI: Besnim kolima kršila zakon, pa pravila dramu po ulicama Novog Sada! (FOTO)

Foto: ATA Images/M.M.

Dara Bubamara

Pevačica Dara Bubamara već nekoliko puta uhvaćena je kako bahato vozi cestom, ali se ona uvek ograđivala, tvrdeći da ona nije na spornim snimcima i fotografijama. 

Foto: Youtube printscreen

Dara Bubamara

 

Međutim, sada se na jednoj Instagram stranici pojavio tekst o bahatom ponašanju pevačice, nakon što su je startovali radnici Parking servisa zbog njene vožnje. Dara Bubamara je i ranije uhvaćena u besnoj vožnji, čak i da krši propise, što smo imali prilike da vidimo u emisiji ,,Paparaco lov". 

Sada su se na jednoj stranici pojavile Darine fotografije, sa poznatim tablicama na kojima piše ,,DON DB".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Bahata pevaljka Dara Bubamara ponovo u akciji #BahataSam može mi se. Žao nam je samo ovih radnika Parking servisa koji moraju svakodnevno da slušaju njena opravdanja - stoji u opisu fotografija. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading