BRENIN SIN DOŽIVEO KLINIČKU SMRT!

Autor:

Zabava

10.02.2018

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Živojinović doživeo je kliničku smrt tokom nedavnog boravka u Americi. Naime, kako otkriva Svet, mladi Živojinović krio je od roditelja Brene i Bobe da je u Majamiju posle nekoliko sati tenisa pao u nesvest na terenu i da su lekari Hitne pomoći posumnjali na trominutnu komu kardiološke prirode.

RepublikaFoto: instagram.com/stefanzivojinovic
Stefan Živojinović

- Da, to se desilo u Majamiju, samo sam pao i dalje ne znam ništa. Prekid filma. Trajalo je kao večnost, a oni mi kažu da sam svega nekoliko minuta bio u nesvesti. Prijatelj je odmah zvao Hitnu i oni su rekli da liči na kliničku smrt. Ma nemam pojma. Ništa mi nije bilo - potvrdio je Stefan za magazin Svet i naglasio:

- Nisam nikom javio jer je to nebitno i može svakom da se desi. Ma gde sam smeo da kažem Breni, ja sam bio u Americi, a oni u Srbiji, da džaba izlude od brige. Uradio sam kompletne analize i zdrav sam kao dren, lekari Hitne pomoći su pogrešili.

Stefan: To se desilo u Majamiju. Dugo sam ćutao jer sam Breni i Bobi dovoljno stresa naneo

Inače, kako Svet navodi, sve se desilo pred Novu godinu, kada je Stefan bio pod stresom oko spota i nove pesme "U drugom životu". Zbog toga je navodno i otišao u Ameriku na odmor, koji za njega podrazumeva danju sport, a noću izlaske po klubovima.

- Desilo se da se onesvestio na teniskom terenu, pa su njegovi prijatelji odmah pozvali Hitnu pomoć. Stefan se brzo povratio, ali lekari su posumnjali na kratkotrajnu kardiološku komu. Iako je bio ubeđen da se samo premorio i dehidrirao, Stefan je sutradan posetio privatnu bolnicu gde mu je odrađen kompletan pregled i utvrđeno da je bila reč o običnoj nesvestici.

Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt s porodicom Živojinović, ali na brojeve poznate redakciji Brena i Boba se nisu javljali.

S druge strane, Stefan je za Srpski telegraf potvrdio da je došlo do greške u dijagnozi američkih doktora.

- Nije to bilo toliko strašno koliko je lekarima Hitne pomoći na prvi pogled delovalo. Više je to bilo padanje u nesvest. Rekao sam Breni i Bobi nakon nekog vremena šta se dogodilo. Ćutao sam jer nisam želeo da ih opterećujem. Dovoljno sam im stresa naneo za života da sada mogu da se maksimalno potrudim da ih poštedim svega što ne mora da ih brine - rekao je Brenin naslednik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading