Karleuša, Ministarke i Aco Pejović KONCERTIMA na Kopaoniku zatvaraju MUSIC WEEK!

Autor:

Zabava

01.02.2018

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveće zvezde domaće javne scene ove zime nastupiće na Kopaoniku u okviru trećeg "Music Week" festivala koji će se održati od 8. do 18. marta. I dok će festival otvoriti Željko Samardžić, na zatvaranju će nastupiti Jelena Karleuša, Aco Pejović i "Ministarke".

Foto: instagram.com/zeljkosamardzic
Željko Samardžić otvara "Music Week" festival

Na krovu Srbije, u organizaciji "Sky musica", za dobar provod zadužena su najveća imena domaće muzike, a pored Željka Samardžića koji će nastupiti 8. marta, 9. marta zapevaće Saša Matić, a 10. marta Džiboni.

RepublikaFoto: instagram.com/sasamatic_official
Saša Matić

Posetioci "Music weeka" uživaće u iznenađenju koje je pripremljeno za 16. i 17. mart, a koji su organizatori dosad čuvali u tajnosti. Za petak, 16. mart, u hotelu "Grand" na Kopaoniku veliki spektakl sprema Jelena Karleuša. Ni sledećeg dana neće biti ništa manje zanimljivo, u subotu, 17. marta, nastupaju "Ministarke", a kao kruna večeri biće koncert Aca Pejovića.

Foto: Promo foto
Music Week

Svi nastupi muzičkih zvezda biće održani u luksuznoj dvorani hotela "Grand". Kuriozitet je upravo to što je ovaj jedinstveni prostor sportske dvorane hotela "Grand", za ovu priliku posebno preuređen i pretvoren u svojevrstan ekskluzivni VIP lounge u kome su najveće zvezde u bliskom kontaktu sa svojom publikom. Zbog toga je atmosfera sa "Music weeka" ono što se pamti i prepričava.

RepublikaFoto: instagram.com/ministarke_official
Minstarke

Mnogobrojne poznate ličnosti iz javnog i kulturnog života naše zemlje biće gosti ovog prestižnog festivala kao i prethodne godine. Music Week, kao specifičan koncept turizma i zabave, namenjen je svim ljudima koji žive dinamično, tokom dana žele da se odmore, bave sportom i relaksiraju, ali uveče očekuju vrhunsku zabavu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading