CENZURISANA ZBOG GRUDI OD 4 KILOGRAMA! Pevačica zbog SILIKONSKOG poprsja dobila ZABRANU!

Autor:

Zabava

25.12.2022

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Elektra Elit zbog silikona dobila cenzuru.

CENZURISANA ZBOG GRUDI OD 4 KILOGRAMA! Pevačica zbog SILIKONSKOG poprsja dobila ZABRANU!

Foto: Youtube.com printscreen

Kontroverzna transrodna pevačica Elektra Elit napravila je haos na društvenim mrežama kada je objavila lični novogodišnji specijal, koji je cenzurisan zbog golotinje. Naime, radi se o prazničnom projektu u kom ona izvodi svoje pesme, ali je zbog njenog poprsja došlo do cenzurisanja tizera.

- To sam ostala dužna nekim ljudima, radim to em za sebe, em za moje fanove koje nisam ispoštovala prošli put. Što se tiče prošlog koncerta, a onda sam ovo uradila o svom trošku da bude sve kako treba. Znate da ja imam puno pratilaca ovih legalnih i puno onih nelegalnih koji me gledaju pred spavanje... Tako da sam odlučila da napravim nešto jako dobro i nešto malo drugačije - rekla je Elektra nedavno,pa istakla da grudima nije zadovoljna:

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

Elektra Elit o silikonima

- Ja sam to malo povećala, mic. Ja sam čekala doktora šest meseci, sad trenutno imam po dve kile, ali od januara idemo na tri-tri kile, mene lože velike stvari - rekla je Elektra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading