VENDI BRUTALNO IZVREĐALA TANJU SAVIĆ! Ona je jednoćelijski organizam!

Autor:

Zabava

08.12.2022

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folkerka je koleginicu isprozivala jer se pravila da nikad nije čula za nju!

VENDI BRUTALNO IZVREĐALA TANJU SAVIĆ! Ona je jednoćelijski organizam!

Foto: Printswcreen Youtube Grand Magazin TV Grand

Pevačica Tanja Savić izjavila je nedavno u jednom intervjuu da nema pojma ko je Vesna Vukelić Vendi, pa joj je folkerka uzvratila rečima da nema nameru da se bavim osobom koja je jednoćelijski organizam. Vendi kaže da i ne očekuje da Tanja bude upućena u njen rad jer ne može na pravi način da razume složene stvari, knjige i osobe.


- Besmisleno mi je da tupim zube i trošim energiju baveći se Tanjom jer je ona jednoćelijski organizam. Preteško je da ona razume bilo šta, a pogotovo ne moj rad i knjigu "Misterija crne žene", koju sam nedavno objavila. Tanja sriče dok čita i ostala je na nivou osnovne škole, kad se uči: "Mama voli Momu i Moma voli mamu" - priča Vesna i dodaje da Savićka glumi da ne zna da su ona i gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković u rodbinskim odnosima:

Foto: ST/N.MUTIĆ

Vesna Vukelić Vendi tvrdi da je Tanja Savić ostala na nivou znanja iz osnovne škole

- Draško i ja smo rođaci, to znaju i vrapci na grani. Pa nedavno je bio i matičar na našem familijarnom venčanju. Kad su se pojavile fotografije na kojima se vidi kako sedi u društvu Tanje Savić rekla sam mu da on treba da sedi samo s pametnim, dostojanstvenim i uzvišenim ženama. Tako ga je vaspitavala i njegova baka Gospa Vukelić. Draško pored sebe treba da ima ženu koja je njegovog kalibra, a ne tip osobe kao što je Savićka.

Foto: printscreen/facebook

Vesna Vukelić Vendi i njen rođak gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković

 

Podsećamo, danima se pisalo o tome da su Tanja Savić i Draško Stanivuković u emotivnoj vezi, ali te navode gradonačelnik Banjaluke nikad nije potvrdio, dok je pevačica namerno puštala da se šire tračevi da je s političarem.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading