PRVI PUT SA MALIM ŽELJKOM NA MORU! Ceca na Maldivima sa porodicom, a u kupaćem kostimu izgleda kao AVION! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Zabava

07.12.2022

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceca na Maldivima otkrila do sada nepoznate detalje privatnog života.

PRVI PUT SA MALIM ŽELJKOM NA MORU! Ceca na Maldivima sa porodicom, a u kupaćem kostimu izgleda kao AVION! (FOTO/VIDEO)

Foto: Blic TV

U novoj epizodi ''Ceca Show'', folk diva Svetlana Ceca Ražnatović vodi vas sa sobom na Maldive.

Gledaoci će imati priliku da vide ekskluzivne kadrove Cecinog odmora na Maldivima, a čuće i koje to obećanje (koje još 2020. godine dala) Ražnatovićeva ispunila.

Na odmoru sa Cecom tu su i sinovi njene sestre, Lidija Ocokoljić i mali Željko Ražnatović. Videćete kakav odnos Ceca ima sa svojim sestrićima Viktorom, Ilijom i Petrom, kao i unukom Željkom.

Ono što je interesantno, Ceca će se tokom Maldiva po prvi put dotaći određenih tema iz privatnog života o kojima do sada nije pričala pred kamerama. Na večeri koja će se odigrati na ostrvu, ispričaće tajne iz svog života o kojima godinama unazad nikada nije pričala.

Sa druge strane, videćemo i kako se snalazi u brojnim dogodovštinama sa Željkom koji ima dve ipo godine, ali i kako je izgleda put dug 6.500 kilometara. Jedno je sigurno u narednoj epizodi gledaoce čeka veoma uzbudljiva epizoda o kojoj će se dugo pričati u javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading