DARA BUBAMARA PONIZILA KARLEUŠU NAKON DRAME: Jelena dobila po nosu od bivše najbolje drugarice!

Autor:

Zabava

13.11.2022

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dara Bubamara uzvratila je surobo Jeleni Karleuši, nakon što je samoprozvana diva počela da je provocira.

DARA BUBAMARA PONIZILA KARLEUŠU NAKON DRAME: Jelena dobila po nosu od bivše najbolje drugarice!

Foto: Privatna arhiva

Dara Bubamara

Pevačica Dara Bubamara urnisala je nekadašnju drugaricu Jelenu Karleušu jer je, prema njenim rečima, pokušala da joj zabrani da se druži sa Svetlanom Ražnatović Cecom. Naime, Jelena i Dara, koje su pre četiri godine, nakon javnih svađa, izgladile odnose i ponovo se klele u prijateljstvo, posećivale se, ispijale kafe i prkosile koleginicama, ponovo su zaratile. JK je blokirala Daru na Instagramu, navodno, zbog toga što je ova zapratila Cecu Ražnatović.

Foto: instagram.com/darabubamara_official

Dara i Ceca

- Meni uopšte nije jasno čemu tolika drama oko mog druženja s Cecom?! Ona i ja smo prijateljica 30 godina. Ja sam njoj bila gost na koncertu ''Kukavica''. Bila mi je žena na svadbi. Ona i ja smo se viđale poslednjih 10 godina na ručkovima, u Novom Sadu, Beogradu... Ne znam šta tim ljudima nije jasno?! Mene Ceca nikada nije pitala s kim se družim, šta radim. Ni ja nju nisam pitala s kim se druži. Takva pitanja postavljaju samo iskompleksirani, sujetni i nesigurni ljudi - prokomentarisala je Dara, pa se našalila kroz stihove čuvenog hita pokojnog Džeja Ramadanovskog, kojima je dodala i svoju rimu, upućenu JK:

Foto: ATA Images

Jelena Karleuša

- Ko se sa mnom druži, život mu je duži, a ko sa mnom nije, ni za ku*ac nije! 

Na kraju je poručila da Jelena uzaludno pokušava da joj zabrani da se druži s kolegama s kojima ona nije u dobrim odnosima.

- Ja ću da sedim sa Cecom, Brenom, Draganom... Meni moj otac, koji je za mene bio bog, nije govorio s kim ću da se družim. Kome se ne sviđa, ne mora da gleda! O Karleuši ne bih razmišljala. Svako radi sebi. To što priča da mi je pomagala, šta sam sve ja njoj pomogla, što ona zna i ne zna, ja nisam pričala jer sam ja jedna gospođetina. I neću pričati ni ružne ni lepe stvari. Jelenin izbor, Jelenina stvar. Sujeta je čudo. Ja se trudim da budem sa svima OK, ko je nekorektan, ja imam amneziju za njega. KO sa mnom nije dobar, taj je stvarno loš. Oni sami prave famu, verovatno im je dosadno - zaključila je Bubamara.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading