Folk pevača godinama TUKLA SUPRUGA!

Autor:

Zabava

24.01.2018

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bosanski folk pevač Al Dino poznat je po velikom broju svojih srceparajućih balada, kao što su "Kopriva i "I sad me po tebi poznaju". Ipak, brojne detalje iz njegovog privatnog života domaća javnost ne zna, te će mnoge iznenaditi činjenica da se pevač razveo od supruge Arduane Pribinjom-Kurić zbog toga što je trpeo fizičko i psihičko nasilje sa njene strane.

 

A post shared by Al Dino Official (@aldinoofficial) on Nov 14, 2015 at 1:44am PST

- Te večeri sasvim normalno doveo sam sinove Arduani. Naš inače loš odnos je dodatno eskalirao zato što Harun nije želeo da ide kod majke. Nakon toga usledio je oštar verbalni sukob između nas dvoje, koji je ubrzo prerastao i u fizički obračun. Arduana me je čupala za kosu i udarala, doslovno mogu da upotrebim opis koji sam pročitao u nekom tekstu o nama: "Ubila me je kao vola u kupusu" – izjavio je svojevremeno Al Dino, dodavši da mu je najteže palo to što su nemilu scenu posmatrali njegovi sinovi, koji su vrištali od plača.

 

 

A post shared by Al Dino Official (@aldinoofficial) on Jan 22, 2017 at 8:45am PST

 

Kako ističe, svojoj bivšoj supruzi nikada nije uzvratio istom merom.

- Nisam odgojen da ikada i pomislim na to da fizički nasrnem na ženu, pa se zbog toga ni u jednom trenutku nisam branio. Ali, preklinjao sam Arduanu da stane, da se zaustavi i pokuša da se urazumi, ne zbog mene, već radi naše dece. Razdire me bol što su naši sinovi prisustvovali ovom za njih svakako traumatičnom događaju. Plašim se kako će se sve odraziti na njihov psihički razvoj. Nisam želeo da se branim kada je moja supruga nasrnula na mene, samo zbog načina na koji sam vaspitan i zbog naše dece - objasnio je pevač, koji se posle dve godine provlačenja po sudovima zvanično razveo, a kap koja je prelila čašu i navela ga na to da stavi tačku na brak jeste saznanje da mu je supruga neverna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading