MILICA DABOVIĆ PRIZNALA: Nisam htela da ostanem sama

Autor: D. L.

Zabava

22.01.2018

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkašica Milica Dabović podelila je emotivnu poruku na svom Instagram profilu obrativši se samohranim majkama kojima je uputila reči podrške i priznala da ni ona nije želela da ostane sama sa detetom.

RepublikaFoto: instagram.com/milicamrvica
Milica Dabović

- Beskrajno sam zahvalna svim onim samohranim majkama koje pod ovakvim okolnostima i uslovima u ovom surovom svetu podižu svoju decu same, a opet veruju u ljubav, veruju u onog pravog. Pomozite mi i recite koja žena bi volela da ostane sama?! Vi ste najveći heroji! Gledam sebe, gledam nas i divim nam se! Tako sam gledala i moju majku od malih nogu. Ostanite snažne, hrabre, pažljive i voljene - napisala je Milica na svom profilu.

Samohrane majke su heroji. Podižu decu same i ne gube veru u ljubav

Od kada je objavila da je izašla iz emotivne veze nekoliko meseci pred porođaj, Milica sina Vuka odgaja sama, a ispod ove potresne poruke na Instagramu pratioci su joj u komentarima uputili reči zahvalnosti i podrške.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading