ŽIRI "ZVEZDA GRANDA" TERA NEKI SVOJ CIRKUS: Nije bitno kako kandidati pevaju!

Autor: D. L.

Zabava

22.01.2018

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica druge sezone "Zvezda Granda" Milica Todorović u razgovoru za Srpski telegraf prisetila se vremena kada je bila jedna od učesnica popularnog takmičenja i prokomentarisala današnje kandidate.

RepublikaFoto: instagram.com/zvezdegranda
Žiri "Zvezda Granda"!

Ona je istakla da je sada takmičarima mnogo teže jer se ne ocenjuje samo pevanje već i izgled, a onda oplela po žiriju, koji je u prvom planu, umesto da akcenat bude na mladim pevačima.

Učesnicima se sada nameće da pored dobrog glasa moraju da imaju i savršen izgled

- Kada smo mi bili u takmičenju, naše pevanje ocenjivala je publika svojim glasovima. Mi smo se svi nekako držali zajedno i bodrili jedni druge, što radimo i danas kada su u pitanju naše profesionalne karijere. Ovim učesnicima koji su trenutno aktuelni mnogo je teže. Prvenstveno što im se konstantno nameće da treba da imaju i savršen izgled pored dobrog glasa da bi mogli da budu zvezde, što nije bilo toliko izraženo u vreme kada smo mi bili tu. Sada žiri tera svoj neki cirkus, konstantno se raspravljaju oko kandidata, daju nerealne glasove i na kraju imaju pet vrsta baraža. Oni prave veći šou nego svi kandidati zajedno. Zato ne znam koliko je sve to merodavno - rekla je pevačica koja uveliko radi na novoj pesmi za koju tvrdi da će biti hit i oboriti sve rekorde, ali još uvek ne želi da otkriva kada će ugledati svetlost dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading