HOĆE GA PARE! Đani se pohvalio neočekivanim DOBITKOM, a evo kako je proslavio veliku POBEDU! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.09.2022

16:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folker Radiša Trajković Đani pohvalio se da je nakon jučerašnje pobede naše fudbalske reprezentacije na kladionici dobio 60.000 dinara!

HOĆE GA PARE! Đani se pohvalio neočekivanim DOBITKOM, a evo kako je proslavio veliku POBEDU! (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Naime, fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je na jučerašnjoj utakmici selekciju Norveške sa 2:0, a folker je meč pratio iz svog doma, gde je potom i proslavio pobedu našeg tima.

Pevač se nakon toga pohvalio i dobitkom koji je osvojio na kladionici nakon što se kladio na pobedu naše reprezentacije, a ovom prilikom zaradio je 60.000 dinara!

 

Inače, kada je novac u pitanju čini se da kod našeg folkera nema problema, budući da važi za jednog od naših najplaćenijih pevača, ali i kralja bakšiša.

Naime, pevač je nedavno na jednoj privatnoj proslavi u Berlinu uzeo toliko veliki bakšiš da se i sam iznenadio kada je video koliko novčanica ima u rukama. On je tom prilikom napravio pravi šou, pa slavljenici i gosti nisu mogli da se zaustave, već su ga neprestano kitili novčanicama od po 500 evra.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading