Mili na svojoj JAHTI od 25 METARA obišao Evropu! Kompozitor se BAŠKARIO celo leto, društvo mu pravio poznati TENISER! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.09.2022

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Milić Mili uživa mesecima na luksuznom proputovanju.

Mili na svojoj JAHTI od 25 METARA obišao Evropu! Kompozitor se BAŠKARIO celo leto, društvo mu pravio poznati TENISER! (FOTO)

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Aleksandar Milić Mili

Aleksandar Milić Mili mesecima unazad uživa sa porodicom i prijateljima, na godišnjem odmoru u Turskoj  gde inače ima vilu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MILIGRAM (@miligramofficial)

 

Među prijateljima koji su bili, našao se i teniser Nenad Zimonjić, a veći deo vremena su provodili na Milijevoj jahti dugačkoj 25 metara. Kompozitor je potom nastavio svoj odmor u Grčkoj, gde je takođe išao svojim plovilom, te je tom prilikom obišao brojna ostrva. U jednom momentu se vratio za Beograd gde su mu ostali supruga i deca, a on je svoj odmor nastavio u Hrvatskoj.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MILIGRAM (@miligramofficial)

 

On se uskoro vraća u Srbiju zbog poslovnih obaveza, između ostalog i zbog rada na pesmama za pobednika muzičkog takmičenja ''Zvezde Granda''.

- Tačno je da spremam pesmu za pobednika prethodne sezone. Biće u njegovom fazonu. Radim i na numerama za druge kandidate, ali još nismo tačno odredili koji su u pitanju. Biće to oni koji su najinteresantniji. Tako sam izabrao i Zoranu Mićanović koja je sa prvom pesmom "Sikter" napravila ogroman uspeh - rekao je Mili za Kurir sa Hvara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading