Baka Prase pokušao da STOPIRA izlazak dokumentarca! Nudio 100.000 evra da film ne izađe: Čega se plašiš ako si čist?

Autor:

Zabava

08.09.2022

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogdan Ilić se uplašio onoga što bi javnost mogla večeras da sazna o njemu.

Baka Prase pokušao da STOPIRA izlazak dokumentarca! Nudio 100.000 evra da film ne izađe: Čega se plašiš ako si čist?

Foto: printscreen/RTVPink, Youtube.com printscreen/Baka Prase

Željko Mitrović i Baka Prase

Željko Mitrović i jujtuber Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase nedeljama unazad vode medijski rat. Kraj sukoba se bliži budući da vlasnik Pinka otkriva sve Bogdanove kriminalne radnje, koje će ga po svemu sudeći staviti iza rešetaka.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Željko Mitrović o Baki Prasetu

Kako Republika saznaje Baka Prase čini sve da stopira dokumentarac o njegovim nezakonitim radnjama, pa kako je u panici i ne zna šta će, on je čak predložio da da 100.000 evra Mitroviću da film o njemu ne bude emitovan.

- Dečko je shvatio šta je uradio i na koga je udario, ali sad mu je kasno. Da li vi znate da je on na sve načine pokušavao da stopra dokumentarac. Poslao je neke svoje ljude, da ne kažem pajtose, pošto su smešni, kako bi pregovarali sa Mitrovićem, ne bi li se ovaj predomislio i odustao od prikazivanja filma. Jedan od njih je u ponudio 100.000 evra samo da se film ne pusti, što je Željko momentalno odbio, ma nije hteo ni da ga sasluša - kaže izvor upoznat sa celim slučajem, te se pita zbog čega Bogdan toliko ludi od izlaska dokumentarca, ako je sve laž, kako je on navodio sve vreme:

Republika

Foto: Youtube.com/Baka Prase

Baka Prase se uplašio

- Čega se on plaši, ako je čist? Zar ne? Ako je laž što Mitrović navodi, što se toliko uspaničio? Pa zato što zna da Željko priča istinu koja je podkovana dokazima. Krenuo je nespreman u ovu igru. Niko a nije dirao, a sada je došlo vreme da plati za sve što je učinio. Mnoge ljude je prevario,iskoristio je maloletnice, neke porodice uvio u crno. Pa dosta je bilo, neka javnost sazna ko je ustvari Baka Prase.

Inače, Mitrovic je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj se vidi muškarac sagnute glave, a ispred njega se nalazi beli prah koji konzumira i kartica.

- Ovo je Baka Prase, detaljnije uskoro. Pokušao je sve da nestane film, ali ne ide to tako - napisao je Željko ispod fotografije.

 

 

Podsetimo, rat jutjubera i vlasnika ružičaste televizije poceo je kada je Baka Prase Željka lažno optužio da mu duguje pare, da bi mu potom Mitrović odgovorio na sve.
 

Željko: Gde god se sakriješ, ja ću te naći, ideš pravac tamo gde ti je mesto

Željko Mitrović kaže da svakodnevno dobija pretnje, ali da se to sada proširilo i na njegove prijatelje, ali on nema nameru da stane dok Baka ne završi u zatvoru:

- Pretnje ne dobijam više samo ja, već svi koji se usude da osude ovo malo govno. Vidi, kriminalni smrdljivko, neće biti mesta na planeti gde ćeš se sakriti, a ovim tvojim kriminalcima sam već rekao da mogu da ga popuše i da stanu lepo u red jer nema protekcije. Mora da ide sve po redu, a ti Bogdane moraš tamo gde ti je mesto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Lila

08.09.2022 22:18

Hahaha... Mitrovicu, pusi k...!!! Sto godina imas, a lazes. Ti si poznat po tome da placas,da zataskas istinu. Usrao si se i zakopao veceras, i nadam se da ces trunuti u zatvoru u naskorije vreme. Hrk pu ljudski otpadu.

Melanija

09.09.2022 08:33

I vi se hvalite time što se televizija sa nacionalno televizijom koristi za obračun medijskog manganata sa jutjub zvezdom. Zbog takvih postupaka je pinkov jutarnji program "Zatamnjen" na šest meseci u CG.

Jok ono

09.09.2022 12:56

Baka Prase je retko iritantan tip i nazalost ogledalo ovog drustva i omladine. Medjutim, ovaj drugi je cisto zlo, za citavu srpsku naciju i drustvo. Ajde bas da vidimo da li cete objaviti komentar.