PREBIJEN LJUBAVNIK ANE SEVIĆ: Beogradski biznismen jedva spasao živu glavu

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradski biznismen Danijel N, ljubavnik pevačice Ane Sević, pre tri dana na Vračaru žestoko je pretučen, a napadači su mu, pored krađe skupocenog roleksa, i zapretili. Danijelu su napravili sačekušu ispred njegove zgrade, a muškarci su mu nakon batinanja i pljačke poručili da ubuduće pazi sa čijom ženom spava.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ/Privatna arhiva

Kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, Sevićkinog ljubavnika napadači su sačekali čim je izašao iz automobila u blizini zgrade u elitnom prestoničkom delu.

- Danijel je pre tri dana preživeo pakao, mislio je da živu glavu neće izvući. To veče se vraćao kući i automobil parkirao na Vračaru, u blizini zgrade u kojoj živi. Čim je izašao iz auta i krenuo ka stanu, prileteli su mu napadači i odmah ga pesnicom oborili na pod. Nastavili su da ga udaraju i šutiraju iz sve snage, nije uspeo ni pomoć da dozove, a s obzirom na to da je bio mrak, niko nije video šta se dešavalo. To je elitni deo naselja, retko se dešava da neko šeta tuda - otkriva izvor blizak biznismenu i dodaje:

- Dok su ga krvnički tukli, jedan ga je uhvatio za glavu i rekao mu: "Od sad pazi čiju ženu je*eš!" Sa ruke su mu ukrali skupoceni sat roleks, a kada su ga dobro isprebijali, brže-bolje su pobegli niz ulicu. Danijel je jedva je došao do zgrade, odmah je zvao prijatelje da im ispriča šta mu se desilo i sad je u strahu za sopstveni život.

Prva pomisao mu je bila da je napad organizovao Darko Lazić, međutim, onda je shvatio da postoji mogućnost i da su maskirani muškarci izrekli pretnju da bi skinuli sumnju sa sebe i prebacili na aktuelnu aferu. Tako da sad sumnja na više ljudi, a celokupan slučaj nije prijavio policiji, ne treba mu i ta sramota i povlačenje po medijima.

Danijel posumnjao da je napad organizovao Lazić, međutim, onda je shvatio da napadači možda namerno zavaravaju trag

Pored Aninog i Darkovog, i brak Sevićkinog ljubavnika zapao je u krizu zbog neverstva. Kako saznajemo, Danijel pokušava da se pomiri sa suprugom Jelenom, dok ga Ana moli da ostane uz nju.

- On sada pokušava da se pomiri sa Jelenom, koja ga je napustila kada je videla njegovu prepisku sa Sevićkom, ali ona neće ni da čuje. Sad je za njegovu aferu saznala i javnost, a ona je brže-bolje podnela papire za razvod braka. Ubeđivao ju je da razmisli zbog dvoje dece koje imaju, međutim, ona je ostala pri svojoj odluci.

RepublikaFoto: instagram.com/darkolazicofficial

- S druge strane, Ana ga zove po ceo dan. Za Novu godinu je čak za njim otišla u Budvu da bi pokušala da ga ubedi da treba da ostanu zajedno jer sada za njihovu ljubav ne postoje prepreke. Ne odustaje od njega i stalno mu govori da će zajedno prevazići sve probleme, međutim, on ne želi da nastavi tu romansu, sad mu je na prvom mestu da spase brak. Život mu se pretvorio u košmar - zaključio je izvor blizak biznismenu za Srpski telegraf.

Inače, upućeni tvrde da su se Danijel i Ana upoznali u Budvi, a da su varnice sevnule na prvom susretu. Bliski prijatelji navode da su se oni toliko zaljubili da nisu bili svesni posledica koje su ih sačekale. Sevićkin suprug Darko Lazić potvrdu o njihovoj aferi dobio je od Danijelove supruge Jelene, koja mu je dostavila prepisku njenog supruga i pevačice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Mina

15.01.2018 10:49

Laz na laz sto puta ponovljena, to je djelo onih koji zele da uniste Darka, Darko ne veruj krIminalcima, lopovi ikoristili lazi i prebili covjeka. (neduznog coveka koji nikave veze nema sa Anom.