POPOVIĆ TERA LAZIĆA NA LEČENJE OD KOKAINA!

Autor: Informer, Republika

Zabava

11.01.2018

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Popović je potpuno odlepio kada je video snimak na kome Darko Lazić šmrče kokain, pa ga je odmah nazvao i posavetovao da ide na lečenje.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

Saša neće dozvoliti da bilo ko blati ime njegove firme, a Lazić se proslavio kao "Zvezda Granda".Direktor "Granda" je rekao svom pulenu da je nedopustivo to što je uradio, te da ga to može koštati karijere. 

- Kritikovao ga je i što je dozvolio da mu pukne brak sa Sevićkom. Saša mu je objasnio da ima dete kod kuće, da mora da radi, da to što šmrče, može značajno da mu smanji broj tezgi - priča sagovornik Informera. 

Popović se plaši za karijeru svog pulena

Ovo nije prvi put da Popović ima problema sa Darkom. pre dve godine se odao alkoholu. Zatim ga je jedne godine i novčano kaznio jer je kasnio na snimanje emisije. 

Darko se nije oglašavao povodom skandaloznih snimaka, dok je njegova majka Branka rekla da njen sin nije narkoman i da ga ona nije vaspitala da se drogira. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading