"Znam šta je radio po Nemačkoj, pobegao je u Zabelu da ga NE UBIJU" Zverka iz Zadruge UNIŠTIO Kristijana nakon AFERE PARFEM - PREPISKA koja će vas ŠOKIRATI! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.05.2022

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Bogunović Zverka otkrio je za Republika.rs portal istinu o Kristijanu Goluboviću!

"Znam šta je radio po Nemačkoj, pobegao je u Zabelu da ga NE UBIJU" Zverka iz Zadruge UNIŠTIO Kristijana nakon AFERE PARFEM - PREPISKA koja će vas ŠOKIRATI! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva, Instagram.com

Nakon skandala Kristijana Golubovića, o kom je portal Republika.rs prvi pisao, jer smo došli do snimka na kom se vidi da on sa izabranicom Kristinom Spalević krade parfeme, oglasio se i njegov ljuti rival i bivši zadrugar Aleksandar Bogunović Zverka, koji nam je otkrio i prepisku sa jednim opasnim momkom. 

 

 

Naime, poznato je da su Zverka i Kristijan u isto vreme bili u zatvoru, da je nam je on ispričao detalje njegovog boravka iza rešetaka i čega se sve naslušao o njemu. No, ovaj potez ga je podsetio na Golubovićeve rane radove, pa je za naš portal otkrio o čemu je reč. 

 

 

- Imam ortaka koji je ozbiljan igrač bio u Nemačkoj i koji zna Kristijana i šta je radio po Nemačkoj.. Krao je bakarne oluke od kuća, pa ih preprodavao, uzimao čovek ozbiljnu kintu za to, pa je prešao da krade bicikle, veruj mi ovo je 100000% istinita priča, ja ne izmišljam takve stvari niti sam u tom fazonu! A isto znam da se zadužio para nekim likovima iz moto kluba i da je zapalio za Bg i pravo u Zabelu inače bi ga ovi ubili da je ostao tamo, to su ozbiljni igrači i sa njima ne mogu da se izbore mnogo jače glave od Kristijana oluk mafijaša. Sad vidim da je prešao na parfeme u tržnim centrima, sramota se nastavlja, ali ko poznaje njega to nije ništa novo! Al' dobro brate, puca čovek na veliko, nisu parfemi jeftini ni malo. Nek ide malo i markete da poseti - govori Bogun za Republika.rs. 

U nastavku možete pogledati i prepisku koju nam je Zverka dostavio sa prijateljem. 

Republika

Foto: Privatna arhiva

Prepiska o Kristijanu Goluboviću

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading