ZADNJICA Tamare Đurić ponovo u PROBLEMU? Starletin IMPLANT stoji po sred leđa, svi se pitaju šta joj se desilo! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.05.2022

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara Đurić šokirala je fotografijom zadnjice.

ZADNJICA Tamare Đurić ponovo u PROBLEMU? Starletin IMPLANT stoji po sred leđa, svi se pitaju šta joj se desilo! (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Tamara Đurić

Multimedijalna ličnost i starleta Tamara Đurić novom plastičnom operacijom šokirala je javnost! Naime, Đurićeva je objavila fotografiju na Instagram profilu sa snimanja jednog spota, a tom prilikom pokazala je novu zadnjicu koju je nedavno kupila kod plastičnog hirurga

 

 

U izazovnom i provokativnog trikou, Tamara je pozirala sa dugom crnom kikom, a svima je privukla pažnju njena zadnjica. Iako joj je život bio svojevremeno ugrožen zbog mešanja različitih materijala baš u zadnjici, to nju nije sprečilo da nakon nekoliko godina ponovo odradi ovaj hirurški zahvat i dobije željeni rezultat. 

 

 

Međutim, ovaj put je prema mišljenju mnogih zaista preterala, a najnovija fotka potvrđuje da joj pozadina izgleda potpuno veštački, neprirodno i preveliko na njenu krhku konstituciju.

 

 

"Šta se desilo sa du*etom?", "Izneverovah sama sebi, da li je moguće da te pratim? Fuj, fuj, fuj", "Jao, na šta ovo liči, ja sam se uplašila! I na šta će da liči sa 50 god?" - bili su samo neki od komentara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading