Pevačica nađena MRTVA! Nakon TEŠKE DEPRESIJE i ELEKTROŠOKOVA, sumnja se na SAMOUBISTVO!

Autor:

Zabava

01.05.2022

08:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuvena pevačica Naomi Džad pronađena je mrtva.

Pevačica nađena MRTVA! Nakon TEŠKE DEPRESIJE i ELEKTROŠOKOVA, sumnja se na SAMOUBISTVO!

Foto: printscreen/youtube.com

Poznata pevačica Naomi Džat preminula je u 77. godini, a kako se navodi sumnja se na samoubistvo.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Naomi Džad sa ćerkama

Majka je poznate glumice Ešli Džat i pevačice Vajnone Džad.

- Slomljene smo. Naša majka je preminula usled mentalne bolesti. Kako smo je mi volele, znamo da su je tako voleli i fanovi. Trenutno smo u neistraženoj teritoriji dubokog bola - kratko su saopštile njene kćerke.

Naomi je svojevremeno govorila o svojoj borbi sa depresijom, istakavši da je nakon prestanka njene grupe da odlazi na turneje upala u ''duboku crnu rupu'', a kako je sama priznala iz kuće nije izlazila, dok sa kauča nije istala dve godine, prenosi Mondo.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Naomi Džad o depresiji

- Fanovi me gledaju sa šljokicama i dragim kamenjem, i to jesam ja. Ali onda bih otišla kući i ne bih izašla tri nedelje. Nisam menjala pidžamu, nisam održavala normalnu higijenu tela. Nisam mogla da izađem iz rupe u koju sam upala i dve godine sam provela na kauču. Tada sam našla zgodan most s kojeg bih skočila. Eto, toliko mi je bilo loše, da sam blizu kuće birala mesto za samoubistvo - rekla je ona.

Zbog duboke depresije, Naomi je čak dobijala terapiju elektrošokovima. Trebalo je da bude uvedena u Kuću slavnih zbog svih dostignuća u karijeri, ali je samo dan ranije pronađena mrtva.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading